tisdag 8 december 2015

Passsions&chokladmoussetårta

Hösten har bara susat förbi och jag har varit i någon bubbla och inte riktigt märk när sommar övergick till höst och när höst helt plötsligt blev December... Jag har inte riktigt stannat upp och funderat så mycket utan mest kört på om det är bra eller dåligt det kan jag inte riktigt svara på, men har inte känt något behov utav att skriva och därför har här blivit väldigt tyst och tomt... däremot har det inte varit lugnt på bak fronten det har varit ganska kreativt hela hösten och huvudet är fult av ideér som jag vill testa...Här tänkte jag iallafall ta och bjuda på tårtan som jag gjorde till min sambos födelsedag som var i Lördags..
Det blev en passions och chokladmousse tårta smaker efter hans önskemål men där jag annars gjorde som jag brukar skapade på känsla :)

Detta var tårtans uppbyggnad: Browniebotten, passionsmousse, rostad vitchoklad för lite crunchighet,   hallon som jag stack ner passions moussen då de kompletterar varan väldigt fin...sedan en chokladmousse på 80% mjölk och 20% mörkchoklad och sedan en vitchokladmousse som jag blandade i kokos i dels för att tona ner det lite för söta i vit choklad men oxå för det passar väldigt fint ihop med passion. Hela tårtan täcktes sedan med en chokladglaze...
Dekor bestod av chokladmoussekupoler och passionskräm lite glitterguld och sockersnöflingor
Inga kommentarer: