tisdag 9 juni 2015

Tydligen 30

Tydligen 30!!
I helgen blev det lite kalas med släkt då jag tydligen fyller 30, hade inte direkt haft några planer på att ha något firande, men lite hipp som happ bestämde jag mig ändå för att bjuda in min närmaste på en lite grill kväll och ja det blev en hel kväll med många av mina fina släktingar.
Kan inte med ord säga hur glad jag blev att ni var så många som kunde komma, ville komma för även om vi inte ses så ofta som för så har ni alla en stor plats hos mig och betyder så mkt för mig.

Här får ni lite bilder på mig som liten, och om
någon undrar varför jag blev bagare och konditor och då en bagare och konditor som verkligen älskar sitt yrke och inte kan tänka sig något bättre än att få jobba med det roligaste som finns så kommer dessa bilder ge en förklaring och nästa år firar jag 10 År inom yrket :) 2 Januari 2006 började jag på Julius Bageri och kök i Tidaholm.Och här nedan kommer några bilder från kvällen dock tog jag inte så många så om ni har någon eller några bilder får ni jättegärna skicka dem till mig :)


Inga kommentarer: