onsdag 25 juni 2014

Brödbaks flow

Kommit in i ett riktigt brödbaks flow och det är underbart!!
Här följer lite bilder från de två senaste:
De 4:a första bilderna är ett fikon och dadelbröd, riktigt saftigt och god sötma från delar och fikon.


Degen + de 4:a sista blev ett ganska ljust bröd med en liten del grahamsmjöl smaksatt med hel anis och en gnutta honung, blev surdegen var riktigt pigg och det blev ett riktigt luftigt och fint bröd, kan säga att det luktade lakrits i  hela lgh när jag bakade det ;)
 


Ja nu borde jag hålla mig lugn ett litet tag då jag har frysen full och ätit bröd både högt, lågt och på längden och tvärren nu ett tag, men så underbart att jag hitta lusten igen, så är de någon i Göteborg, som känner för ett bröd eller så kan ni alltid hojta :) 
2 kommentarer:

breadnerd sa...

Så många fina bröd!!! Roligt att inspirationen kommit tillbaka :)

Nathalie sa...

Tack!! :) Ja det är lycka :)