onsdag 5 februari 2014

Glutenfritt

Långt mellan gångerna, inte bakat jätte mycket hemma på sistone och förra helgen var ja hemma hos familjen i Tidaholm, då bakade jag faktiskt 2 sorters glutenfritt bröd, testade 2  recept ur boken Nytt bröd (hemsida) syrran fick den utav mig i Julklapp bla. gjorde jag tekakor som faktiskt blev riktigt goda. Konsistensen var inte direkt som vanliga tekakor. De blev inte lika fluffiga men riktigt saftiga och smakade riktigt bra fick tummen upp av syrran..:) Kan iaf varmt rekommendera denna bok om man har gluten eller bara känner för att testa ett lite annat sätt att baka på. Väldigt fin bok känns välarbetad...Nästa gång vill ja testa att baka något av de bröden som var med vildjäst det skulle vara spännande.. Boken innehåller inte bara brödrecept utan lite annat smått och gott som lite röror, marmelad m.m

Lite tråkigt inlägg utan bilder men glömde helt av det, men lovar att det snart kommer ett nytt inlägg bakade nämligen ett spännande bröd igår som jag måste skriva om :)

Inga kommentarer: