onsdag 19 juni 2013

Student 2013

I helgen tog min fina Syster studenten, helt otroligt hur gick detta till när blev hon mini så stor??
STORT GRATTIS till denna tjej som går sin egen väg, så stark utan att hon själv riktigt förstår det.. Du är grym syrran och du kommer gå långt genom att du är just dej själv fortsätt så...

Här kommer ett par bilder på en glad och nöjd student!

Firad Student med två stolta föräldrar!Här två bilder när kvällens absolut vackraste par anländer till balen på lördagskvällen, som  en ängel du fina syster! 


Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag hållit på att fixa lite inför denna dag, något måste man ju som storasyster göra och vad om inte annat något som jag just är ganska bra på... Då jag skulle åka tåg var det lite svårt att fixa tårtorna som jag gärna annars hade gjort, men jag dekor det är lite lättare:)

Här kommer lite bilder på vad jag pysslat med och jag blev riktigt nöjd:  

Inga kommentarer: