tisdag 11 juni 2013

Födelsedag!!

Igår var det min födelsedag och hade en riktigt härlig dag! Var ledig och kunde njuta hela dagen, på förmiddagen fixade jag lite inför kvällens kalas då Kristians Släktingar kom och firade, men vid lunch tid tog jag mig en tur till stan promenerade runt i Solen köpte en liten present till mig själv och satte mig på ett Café med en riktigt god Kaffe med riktigt krämigt mjölkskum och hade med mig en bok så satt där i lugn och ro läste och bara mådde gott!! När jag kände mig nöjd började jag promenera hemåt och väl hemma fixade jag det sista med mat och fikat jag skulle bjuda på och blev klar i alldeles perfekt tid tills gästerna anlände med sång och presenter...:)!!

Det som bjöds på kalaset: Ville göra något sommrigt, och hade funderat lite fram och tillbaka men tillsist blev det sallad med matvete med russin i som bas sedan lite blandsallad, gurka, tomat, rädisor, rödlök och majs detta toppade jag sedan med två sorters skinka. Till detta hade jag bakat bröd på fm på en poolich som jag förberett dagen innan, gjorde två olika dressingar en med yoghurt, fetaost, färsk basilika, salt och peppar och en på yoghurt, rödlök, dill salt och peppar fin fint, hade även köpt 2 olika philadelpiaostar och en brieost alltid trevligt.
Till fika blev det Kaffe och tee en riktigt Chokladig Moussetårta och kokoslime drömmar riktigt gottigt och jag tror det blev uppskattat.. Jag blev iaf nöjd!!!

En helt härlig dag tack alla ni som på ett eller annat sätt uppvaktade mig ni gjorde min dag till den bästa!!

Här kommer några bilder!!

2 kommentarer:

Isabelle sa...

Oj, den tårtan ser riktigt god ut!

Nathalie sa...

Ja den var inte dum kan ja lova:)