torsdag 17 januari 2013

Macarons med Expert hjälp!

Haha japp idag har jag för första gången bakat macaroner, men vågade inte riktigt på helt utan hjälp, utan tog hjälp av en macaronexpert ;) Tack så jättemycket för att du ville visa mig hur man skulle gå till väga, får se om jag vågar mig på det helt själv nästa gång:) På Nybakat.se har ni recept och en exakt beskrivning på hur man skall gå tillväga. Här kommer en liten bild på dagens macaronsbak mer kommer senare då jag fixat med fyllningen.


Inte perfekta men jag är nöjd för första gångs resultat:)

3 kommentarer:

Teresia sa...

Snyggt! Fin fluffig "krage" också. Kanske dags att baka lite macaronger igen :D

Magdalena sa...

Äsch då, expert vet jag inte, men de blev ju ganska bra tillslut ändå =)

Nathalie sa...

Nu ska jag bara våga helt själv oxå..:)