tisdag 2 oktober 2012

Helgens Bröllopstårta

Den här bröllopstårtan gjorde jag till ett par i helgen, blev riktigt nöjd hoppas de också gillade hur den blev.
Det var en 60 bit bröllopstårta med Kladdkaksbotten, Mörk chokladmousse och Hallonmousse.
4 kommentarer:

Magdalena sa...

Jättefin! =) De blev nog riktigt nöjda!

Anonym sa...

Hej!

Har du receptet på dessa bröllopstårtor?

/Sophia

Anonym sa...

Hej!

Jättefina tårtor. Var kan jag se receptet till tårtorna?
/Sophia

Nathalie sa...

Hej Sophia!! Dessa tårtor gjorde jag för ett par år sedan på Jobbet jag jobbade på då, så exakta receptet har jag inte längre, men som jag skrev är det kladdkakebotten, chokladmousse på pâté à bombs (vispad äggula som man häller en sockerlag över) och hallon mousse gjord på hallonpure tårtorna är sedan täckta med marsipan och dekorerad med smörkräm och handgjorda rosor. Kollar du runt lite mer på min blogg hittar du recept på både chokladmousse och andra mousser. mvh Nathalie