torsdag 13 september 2012

Svamp, mera svamp!!

I helgen som var, var jag och K i Jönköping och hälsade på goda vänner, efter att vi anlänt på lördag och vart och ätit lunch nere i en mysig källare, styrde vi kosan mot svampskogen! Helt underbart! Kan traska i skog och mark hur länge som helst så skönt och rogivande...Och utdelning gav det oxå både trattisar, vanliga gula kantareller och några fin fina Karl-Johan svampar. Var faktiskt första gången jag plockade någon annan svamp än vanliga Kantareller, men trattisar kommer jag absolut våga plocka om jag hittar dem...:)
Vårat fynd blev till 2 stora svamppajer till kvällen till detta hade vi oxå musslor och lite vitlöksbröd blev en riktig lyxmåltid.
  

1 kommentar:

Magdalena sa...

Åh, nu blev jag avundsjuk! Vill också hitta massa svamp. Svamppaj låter ju hur gott som helst! *kurrar i magen*