tisdag 4 september 2012

Bror 25!!

Glutenfria alternativet
Min käre bror fyllde 25 i Mitten av Augusti och i
helgen som var hade han 25 års fest för Nära och kära. Han hade ordnat med lokal och god mat.

Hade gärna bidragit med Tårtan men kände att det inte skulle vara helt lätt att ordna att frakta tårta till ett 50 tal på tåg kändes lite omständigt, och hade ingen tid att fixa det hemma hos mina föräldrar heller då ja inte kom hem förän sent fredag kväll och kalaset redan skulle starta kl 15.00 och vi familjen var redan där före 14.00 för att hjälpa till och fixa det sista. Så det var min Kära mamma som fixade tårta (kladdkakor i långpanna med mint tryffel) riktigt gott, men jag ville ändå göra något. Efter lite funderingar fram och tillbaka gjorde jag två stycken John Deere emblem och lite blommor.

Blev ett riktigt lyft till Kladdkakorna och blev riktigt uppskattat.


Inga kommentarer: