måndag 3 september 2012

Bröllopstårta till 160 per

I fredags gjorde jag en 160 bitar Bröllopstårta, hitten tills den största beställning på bröllopstårta jag gjort sedan jag började jobba som konditor.
Kunden hade valt en Hallon och Passionsmousse med mördegsbotten och vanligt anslag i mitten. Utseende mesigt hade jag ganska fria tyglar, enda ledning jag fick var att färgerna skulle vara lila, vit och silver för det var deras bröllopsfärger och att den inte skulle vara helt traditionell, och att allt skulle vara ätbart. dvs inga sidenband eller riktiga blommor(rosor)
De vill ha den på rakställning, då inte 160 bitar går att ha på en ställning delade jag upp det på två med 80 bitar på var ställning.
Här kommer lite bilder blev ganska nöjd men hade gärna haft lite mer tid att förbereda lite mer rosor men veckan försvann som vanligt i rasande fart och strax var det fredag, men som sagt inte helt fy skam blev den inte.


Ni får ursäkta den dåliga bild kvalitén
men hade bara en gammal mobilkamera.

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Oj! Tårta till 160 personer! Det var inte lite det. Fina blev de iallafall! =)

Nathalie sa...

Tack!!:)