söndag 26 augusti 2012

Indiskt naanbröd

Igår var vi på cykeläventyr runt i Göteborg Jag och K, vi började med frukost på ett av de mysigaste ställena i Göteborg Con amor, första helg frukosten de serverade efter ett par veckors semesterledighet. så här ser en bra start på dagen ut!!
Efter denna start bar det vidare målet var Frölunda torg, men påväg dit cyklade vi förbi en bagagelucke loppis och självklart blev det en runda där..:) Och både K och jag hittade små fynd. Tårtspade och Honung för min del och 2 filmer för K. Därefter blev det Frölunda Torg, och då vi tydligen fått på oss spenderar byxorna blev det en hel del inköp...När det åter började kurra i våra magar bestämde vi oss för att åka vidare och ta en avstickare förbi Majorna  och café Kardemumma, när vi fått mat imagen Räksallad till mig och grekisk till K blev det hemfärd.

Nu var det dags att fundera vad man kunde tänkas äta till Middag, något inte allt för komplicerat men det var ju ändå lördag så lite lyxkänsla vill man ju skapa. Tillsist föll det på Vegetarisk med Indisk touche  och ska man ha indisk måste man självklart ha naanbröd till. Här kommer en snabb variant på bakpulver, med lite mer tid rekommenderar jag att man gör på Jäst, men detta funkar absolut när tid inte riktigt finns. Jag hittade receptet på pickipicki, jag gjorde halva satsen och bakade av dem på bakstenen i ugnen, blev riktigt fina.Inga kommentarer: