onsdag 8 augusti 2012

Åter i verkligheten!

Så var det här årets semester till ändå...och man är åter i verkligheten,  och dags att åter börja uppdatera här lite mer regelbundet har ju inte blivit allt för många inlägg de senaste veckorna...men jag har inte legat helt på lat sidan.. Nej har vart på både svamp jakt och hjortrons jakt, Svamp fan jag en massa..=) Hjortronen lyste med sin frånvaro tyvärr men ett hittade jag iaf mitt livs första hjortron...:)
Har även bakat lite bröd till lite olika tillfällen och plockat både röda och svarta vinbär...Det mesta åkte i frysen för senare användning, men en härligt syrlig vinbärspaj fick det iaf bli...dock ingen bild:(

Har även besökt lite Kaffér, tex. flickorna Helin & Voltaire ett riktigt mysigt ställe med många gosaker både lättare luncher och fika något för alla:) Kan jag verkligen rekommendera.
Var en sväng bort till Hammarby sjöstad och testade Magnus Johanssons relativt nyöppnade Bageri, kul att spana in de lite kända namnen i Bagerivärlden, en av få som inte hade semester stängt när vi var upp till Stockholm. Hade inget jättestort urval men Kardemummabullen var inte fyskamm.

Var i Varberg och gick förbi Kustbageriet som dessvärre var stängt det var riktigt synd hade varit riktigt kul att kikat på nu fick jag nöja mig med att speja genom fönstret...

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Låter som att du har hunnit med en hel massa roliga saker på semestern. Hjortron har jag aldrig plocket.. men så har jag nog aldrig varit på några bra hjortronplockarmarker heller..

Nathalie sa...

Hade som sagt aldrig jag heller tidigare, men skulle va roligt om man fick chans att göra det någon gång, hitta några fler än en enda...:)Men det var riktigt gott iaf:)