onsdag 4 juli 2012

lite söndagslyx

Söndag och regnet öste ner finns inget som får mig att bli på sämre humör, men tillslut slutar det regna och vi bestämmer oss för att ta oss ut, och vädret blev bara bättre och bättre så vi vågar oss på  en lite längre tur, när vi åter är tillbaka hemma fixar vi lite halv sen lunch i forma av Potatissallad, falaffel, grönsaker och tunnbröd riktigt gott, samtidigt medans K fixar rullarna gör jag premiär användning av mina portionsformar jag fick när jag fyllde år..
Blev enklast möjliga men otroligt gott smulpaj med Rabarber och Jordgubbar...blev inte alls dumt..
Höftade ihop en smuldeg på:

Smör
Mjöl
Dinkelgryn
Havregryn
Cocos
Honung

Arbetade ihop tills jag fick en smuligmassa och strödde över rabarberna och jordgubbarna som jag sockrat lite granna.
Sedan in i ugnen på 200 grader medan vi åt maten. Medan pajerna fick svalna lite disakde vi undan, kunde sedan njuta av de ljumna pajerna tillsammans med lite vaniljglass.

Inga kommentarer: