fredag 6 juli 2012

FläderSå vackra och doftar ljuvligt
doftar sommar......
I sista momang fick ja tillsist tummen ur och plockade lite fläder efter att haft det i tankarna de senaste veckorna. Då jag såg att de var på g och börja blomma..Någon dag till sen är de över blommade...
Min fina lila mormor brukade alltid göra fläderblomssaft när hon levde, och det är verkligen sommar för mig, då jag tillbringade mina somrar hos dem Mormor och morfar...det var tider det som jag kan längta tillbaka till dessa bekymmerslösa somrar då man levde för  stunden och inte oroade sig för morgondagen..
Nu åter till flädern jag plockat först var tanken att jag skulle göra saft men så råkade jag ramla på ett recept på fläderbubbel och tänkte att det vill jag testa så sagt och gjort nu står min egna sats med Fläderbubbel och gottar sig får vi hoppas det faller väl ut...:) Annars har jag ett gäng blommar till som jag fryst in...

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Hm.. spännande! Har aldrig hört talas om fläderbubbel faktiskt. Hoppas det blir gott =)

Nathalie sa...

Inte jag heller men gick se det receptet när jag spana runt lite:) J ska bli intressant och se om det blir något bubbel i det:)