söndag 3 juni 2012

USA

För ett par veckor sen ja för att vara exakt så började resan på Skärtorsdagen mot Landet på andra sidan USA, det har dröjt lite av lite olika andledningsr mest för att jag inte riktigt haft den inspirationen att börja det var ändå en del intryck och det har tagit en stund att smälta, men här kommer ett urval av bilder på det som för mig är ett stort nöje när jag är på resa..:)

Världens största chokladfontän hittade
jag i Las Vegas  på Hotell Belliago..


 

 


 

 
 


En eldsprutandedrake i enbart choklad
fanns även den i Las Vegas2 kommentarer:

magdalenalarsson sa...

Oj, va mycket gott!! Roligt att äntligen få se bilderna =)Det var en hel del av alla godsakerna jag gärna hade kunnat tänka mig att provsmaka!

Nathalie sa...

Ja det fanns en hel massa kul, mkt fint det här var de bättre bilderna tog många fler men de var ej så bra och mycket tom rum och suddiga det var lite synd...