söndag 10 juni 2012

Födelsedagskalas del 1.

Idag är det ingen vanlig dag, nä för det är Nathalies födelsedag!!
Och självklart blev det firande, för lyckades få ihop så att nästan hela min Familj kom ner till mig i Göteborg:) Mamma, lillsys, bror och hans Louise, bara pappa som inte kunde följa med någon måste ju ta hand om Korna..men jätteglad att de andra kunde, även Kristians mamma och sambo och Syster kom..och självklart måste man bjuda på lite godsaker när man får sånt här stor besök...

Jag hade funderat ett lite slag på vad jag skulle bjuda på och tillsist beslutade jag mig för smörgåstårta, var väldigt längesen jag åt så kände att det skulle passa utmärkt..
Det blev min mormors recept som är en väldigt enkel men oj så gott det blir (gillar inte när det blir för mkt gegga i) Den består av 2 lager.
Botten har man en äggröra med hackade ägg, purjolök, gräslök, lite senap och gräddfil.
I övre lagret har man leverpastej, hackad smörgåsgurka och gräddfil. Sedan täcker man hela tårtan med en röra smet på Gräddfil och philadelphiaost som man blandar i lite senap och kaviar i.

Ganerad och klar för att ätas...mums

Uppifrån, blev nöjd..:)

1 kommentar:

magdalenalarsson sa...

Mmm.. Blir riktigt hungrig när jag ser smörgåstårtan =)Fint dekorerad också!