lördag 30 juni 2012

Fina Syster!!

Var ju som jag skrivit tidigare hemma över midsommar!! Alltid skönt att umgås med familjen, men något som gjorde/gör mig extra glad är att min Syster börjat baka mer och mer det började runt Jul 2011 då jag hade som önskemål att hon skulle göra något Julgodis, och vist hade hon fixat det, hon hade gjort jätte goda cakepopps! Sedan har detta fortsatt under våren fått lite olika rapporteringar av mamma att Isabelle vart i köket och gjort både det ena och det andra...Och nu senast blev jag om än ännu gladare när hon ville baka bröd med surdeg och självklart gjorde jag en surdegsstart som faktiskt hade börjat bubbla lite smått och lukta lite syrligt innan jag for.

Skrev en beskrivning på hur hon skulle göra de följande dagarna och skrev ner ett bra bas recept..

Har under veckan uppdaterat mig om hur surrisen mår och givit dem lite små tips och igår när jag pratade med min mamma så talade hon om att den bubblade riktigt ordentligt:) Glade mig att höra, nu väntar jag bara på att de ska rapporteras om deras första brödbaks försök:)

Systrarna A Bakar :)

Inga kommentarer: