torsdag 3 maj 2012

Levande mjöl!!

Min lilla surdeg har varit lite trött de sista gångerna jag matat han, vist bublat har det men inte så där ordentligt och det har tagit väldig tid innan den vart igång...imorse innan ja stack till jobbet matade jag iaf han igen och då tog mitt gamla rågmjöl slut (köp på ica som är helt vanligt) så fick även lägga i lite av Limabacka rågmjölet och jisses när ja 10 timmar senare kom hem jag då var det bubblande och skummande kan jag lova...:)
Skrev i ett tidigare inlägg att jag var nöjd och glad över att min surris mådde så bra men det var inget mota vad den gjorde nu...Med andra ord det ska vara Levande mjöl, klart min lille surris är fin smakare vad trodde jag egentligen?!!!..:)Nu blir det till att göra slut på allt skräp och bara använda levande Mjöl från och med nu...

1 kommentar:

Magdalena sa...

Klart han ska ha riktigt mjöl! =)