onsdag 16 maj 2012

Känslan...Tror man kan säga att jag fastnat ordentligt i degen...Just nu skulle jag vilja ha en deg i mina händer hela tiden finns ingen bättre känsla än att blanda ihop en ny deg med sina bara händer...Känna hur den händras, hur den går från att vara nästan helt oelastisk till att man kan dra ut den tunt tunt..
Oftast gör jag ca en halv liter deg var gång jag sätter en deg lagom att arbeta med i mitt lilla kök och blir ett lagom stort bröd..
Vist skulle jag ibland önska att jag hade en bra degblandare går lite fortare men för mitt hemma bruk klarar jag mig och gillar verkligen att sätta händerna i degen och känna att jag har kontroll över den från början till slut...och det är ett bra sätt att få ut sina agritioner..;) Prova, ja lovar det är perfekt terapi och man blir lugn och harmonisk efteråt..

Inga kommentarer: