lördag 26 maj 2012

Fredagspyssel på jobbet..

Bröllopstider!! Föra helgen var jag själv på ett jättefint bröllop var kompisar till Kristan som gifte sig i Lerumskyrka och hade bröllopsfest på Aspenäs Herrgård...Var en perfekt dag med ett Vackert Brudpar som strålade av lycka och glädje!! Önskar dem all lycka och kärlek!!

Nu i helgen är det pingst och en helg som många lyckliga tu går i kärlekenstecken och blir man&fru.. så hade lite pyssel för mig i fredags med en av dessas bröllopstårtor...:)
Kunden ville ha enkla, still fulla tårtor, och de fick gärn vara lite olika, men man skulle ändå förstå att de hörde ihop, det rosa siden bandet längst med nederkanten på tårtan blev den rosa(röda) tråden i det hela..måste säga att jag blev riktigt nöjd. Rosorna är själklart handmodellerade...en till de mindre använde jag en utstickare....Dessa 6 tårtor var till 100 personer...
 
1 kommentar:

Nathalie sa...

får även tacka min goa kollega Magdalena (magdalenalarsson.wordpress.com) som var snäll och fotade mina tårtor:)