måndag 28 maj 2012

Chokladkaka och minimini muffins

Trött, trött, tröttast känns att man är inne på 8:e jobbdagen och inte är det slut förän på fredag, men men nedförsbake iaf...och efter lite mat i magen bestående av Köttfärsås och pasta fick jag lite ny energi och lust att slänga ihop en kaka som jag haft i tankarna nu ett tag...egentligen ända sedan jag fick provsmaka den av Magdalena efter att hon haft sitt kakakalas i början av Maj...recepetet hittar ni på hennes blogg Nybakat under fliken recept. Dock hade jag ingen sirap hemma så fick bli honung istället, men tror det ska funka lika bra:) och jag gjorde bara halva receptet, blev en halv liters kakaform och en rad miniminmuffins...

3 kommentarer:

magdalenalarsson sa...

oj, va flitig du har vart! ser väldans gott ut =) och snyggt med bilderna också!

Alexandra sa...

Oj så söt den lilla kakformen är vart har du köpt den?

Nathalie sa...

Tack!
fick den en gång av min mamma, hon hade fått den på ett tupeware party men hade ingen användning för den så då fick jag den, men det var en väldans massa årsen så vet inte om den finns längre tyvärr...