söndag 15 maj 2011

Härlig söndag

Började självklart dagen med en lååång frukost...Sen blev det en härlig morgon promenad i ett fantastiskt landskap.. Det började regna i går kväll och under natten så luktade så ljuvligt frächt...var behöligt med lite regn...Under min promenad runt härlanda tjärn plockade jag lite nässlor som jag tänkt en längre tid men alltid glömt påse,sax och vante men nu hade jag fått med allt...Har aldrig förut gjort något med nässlor men har nu läst flera bloggar där de gjort nässel bröd så det är tanken att jag ska prova...blir inte idag men kanske i veckan..

Under resten av dagen har jag lagat lite mat till midag blev det senapsmarinerade strömingar som jag vände i rågmjöl innan de stektes blev riktigt lyckat..mmm
Då jag kände att jag hade insperation fixade jag även i ordning en påse med kyvklig filé gjorde 2 olika krydningar båda blev mkt lyckade..var ju tvungen att provsmaka:) Annars gjorde jag lite mindre bitar och frös in smidigt att bara ta upp då man som oftast inte orkar laga något ordentligt annars efter jobbet:) perfek

Och nu tog ja just ut ett bröd ur ugnen som stått och jäst hela dagen:) Blir gått till frukost innan jobbet imorgon bitti:) hoppas bara regnet slutat tills dess

Nu blir det lite lugnt slapp innan sängen

Inga kommentarer: