torsdag 21 april 2011

underbara vår!!

Äntligen mer ork mer energi, det är så det spritter i hela mig och det är så underbart skönt att inte vara helt död kl åtta på kvällen igar efter jobbet blev det tvätt promenix fix inför dagens resa hem mot tholm och yoga har förut vart helt emot yoga men har nu hittat ett yoga pass i min smak inte så mkt snak om andning utan och en hel del styrka krävs samtidigt som man känner att man tenger ut kroppens alla delar:) och intruktören är mkt bra hon inger ett lugn...
Sen har jag haft en ananas som legat i min kyl och stirrat på mig länge nu och äntligen igår fick jag ett infall och gjorde ananassylt/kompott som jag ska använda i tårtorna jag ska göra till påskafton:)

men nu måste jag slänga i mig maten och ta mig in till centralen:)

Kram kram alla och GLAD PÅSK!!!

Inga kommentarer: