fredag 15 april 2011

måste vara vår tecken!!

Haft en bra vecka med mkt ork, känns skönt...Bakat två gånger denna vecka resultaten blev ett majsbröd bakat på bla polentagryn och dinkel och stoppade även i lite solrosfrön..riktigt bra blev det.Det andra blev ett surdegsbröd med pumpa och solrosför, råkade få lite för mkt ånga på det så skorpan blev lite väl hård men annars var de mkt goda:) Men det är inte allt, i Tisdags var jag på mitt andra bokcirkelmöte, lika trevligt som första gången, (vi blev bjudna på surdegsbröd från alvar och ivar, riktigt gott bröd, måste ta mig dit sj snart) blev en del kul samtalsämnen med utgångs punkt från boken (den här gången hade jag iaf börjat i den och jag ska läsa klart den för den är faktiskt mkt bra) Sedan igår torsdag tog jag mig upp till Skatås för att prova på orienterig blev mkt väl bemöt och tänker definitivt ta mig upp fler gånger ska även fix mig ett naturpass tänkte ja:) Nu är ja just hem kommen från ett riktigt bra bodypumppass ska äta lite och sen ta mig i säng då ja jobbar imorgon och klockan riger 12:50 Vid sen lunch tid imorgon ska ja träffa Anna för en fika ska bli riktigt nice:) Kram kram

Inga kommentarer: