fredag 8 april 2011

Jordgubb&Rabarbermarmelad

Rensade hur frysen i förgår och hittade lite rabarber och jordgubbar och tänkte mmm snart dags för nya rabarber så bestämde mig för att göra något åt dessa som bara låg där och tog plats...Så blev lite Jordgubb&rabarbermarmelad med en gnutta vaniljsocker(ännu godare om man haft vaniljstång får bli nästa gång:) )och lite citronsaft från en 1/2 citron + lite rasp... Kan säga att det blev riktigt gott, så från occh med nu tänker jag inte köpa någon sylt lr marmelad av 2 anledningar smaken och innehållet...Godare smak får man leta efter och jag vet exakt vad den innehåller bättre kan det inte bli...och priset kan man nog oxå diskutera iaf då det gäller rabarber som jag kan få hur mkt som helst av min lilla mamma....:)så hem och koka nu Inte tar det lång tid heller 20 min från det att jag börja tills jag fyllt burkarna man behöver ju inte liksom göra mega kok jag hade ca 1l rabarber och 2dl jordgubbar blev till 3 lite mindreburkar helt lagom tycker jag:)

Inga kommentarer: